Praktijkinformatie

Spreekuur op afspraak

Spreekuur op afspraak
.
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur dient u altijd vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, aan de balie of via de website (
hiervoor dient u een account aan te vragen bij de assistente).
.
Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is ( net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak. We kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Telefonisch Spreekuur

Het telefonisch spreekuur vindt iedere werkdag plaats na 11.00 uur. Ook voor het telefonisch spreekuur dient u een afspraak te maken, bij voorkeur voor 10.00 uur aanmelden.
.
Voor uitslagen kunt u iedere werkdag bellen tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via de receptenlijn (optie 2 in het keuzemenu) of via de website (hiervoor dient u een account aan te vragen bij de assistente). Nadat u deze besteld hebt kunt u deze de eerst volgende werkdag afhalen na 13.00 uur bij uw apotheek.

Huisbezoek


Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. 
De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, wanneer een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Als u wilt dat de dokter dezelfde dag nog langs komt, belt u dan voor 10.00 uur met de assistente. Uiteraard geldt dit niet voor spoedgevallen.

Spoedgevallen / bereikbaarheid

Voor spoedgevallen drukt u in het keuzemenu op optie 1. Bel 112  bij een acute levensbedreigende situaties!
.
De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 t/m 12.00 uur en van 13.30 t/m 17.00 uur. 
Tussen 12.30 en 13.30 uur is de praktijk gesloten i.v.m administratieve werkzaamheden en pauze.

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
thuisarts
reisprik

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 50.

rijbewijskeuring
Translate »